Flytt.

Har flyttat bloggen. Ny adress:

densvenskaklassikern.wordpress.com



Förresten.






































Kom på att jag glömt berätta att jag anmält mig till Vätternrundan. Gjorde det för typ två veckor sedan, och tur var väl det. Dagen efter jag anmält mig tog nämligen platserna slut och det var fullsatt. Ganska imponerande med tanke på att loppet inte går av stapeln förrän juni nästa år.

Gym.

Eftersom jag försov mig igår så hoppade jag över squashen imorse och körde styrka istället. Körde slut på brösten i drygt en timme. Gick sådär, kände mig inte riktigt lika stark som jag önskat att jag skulle göra. Men man kan inte alltid vara på topp.

Löpning.

Direkt efter det att jag kom hem från jobbet snörade jag på mig löparskorna och begav mig ut för veckans första löppass. Det blev som många gånger förr ett varv runt Nydalasjön. Passet kändes bra och jag hade ett härligt flyt i löpningen. Hade kanske kunnat trycka på lite mer i löpningen första fem kilometrarna, men det får bli nästa gång istället. Dom 9,31 kilometer jag löpte idag tog 41:39, det innebär att snittfarten låg på 4:28 per kilometer. Nu blir det middag och sen väntar en lugn kväll.

Försovning.

Somnade inte förrän klockan två inatt och när jag vaknade imorse så stod klockan på 08:07. Så detta medförde att jag inte hann träna plus att jag kom sent till jobbet. Suck!

Squash.

Som jag berättade i tidigare inlägg så blev det squash mellan halv fem och halv sex ikväll. Jag älskar verkligen denna sport, sjukt kul och jobbigt på samma gång.

Styrka ben/mage.

Denna vecka började med en tungt benpass i gymmet imorse. Kunde knappt gå när jag vankade ut från gymmet men passet kändes riktigt bra och jag körde med tyngre vikter än förra veckan.

Alldeles strax slutar jag för dagen och då väntar en timmes squash mellan halv fem och halv sex.

Vecka 45.

Blev en väldigt lugn helg träningsmässigt. Kände mig trött och sliten i kroppen så det kanske behövdes lite vila.
Denna vecka har jag tänkt träna enligt följande:

Måndag: Styrka ben/mage + Squash
Tisdag: Styrka bröst + löpning
Onsdag: Squash
Torsdag: Styrka rygg/axlar + löpning
Fredag: Styrka axlar
Lördag: Squash
Söndag: Löpning

Vilodag.

Idag har jag unnat mig en hel vilodag. Har varit mycket skönt. Imorgon blir det antingen löpning eller squash, beror på om brorsan har tid för en match. Nu väntar sängen, god natt!

RSS 2.0