Vilodag.

Blev ingen löpning igår och inte heller någon gymträning imorse på grund av allt fixande inför resan. Men det är något jag kan ta med tanke på att jag lämnar Umeå imorgon och Sverige på fredag för två veckor i Orlando. Ska försöka rapportera lite från Usa också, får se hur mycket tid till det jag får och framför allt hur mycket jag orkar träna när jag är där. Är ju trots allt semester :) haha

2 dagar kvar.

Imorse var det dags för det näst sista gympasset innan resan till staterna. Blev bröst och mage i gymmet. Det gick väl så där, kände mig rätt seg och trött i kroppen.
Löpningen som jag också har på schemat idag hanns inte med eftersom jag började klockan åtta idag så vi får se om jag hinner med den ikväll. Har en hel del att stå i inför resan så det känns som att om jag eventuellt inte skulle hinna med löpningen idag så kan jag ta det med en nypa salt.

Vilodag.

Har varit fruktansvaärt skönt med en träningsfri dag idag, kände att det var på tiden att låta kroppen vila upp sig. Så ikväll blir det bara att ta det lugnt och fixa lite inför Usa-resan. Men imorgon blir det gym och löpning igen.

För övrigt så kom jag på att jag måste lägga mina planer på att eventuellt deltaga i Iksus "Vasaloppsspinning" på is i och med att jag kom på att jag inte ens är i Sverige då och på så vis får svårt att vara med.

Hundåkning.

Ja, det blev ett litet träningspass till idag. Tog med mig Troja, farsans hund, ut i till hundspåret i röbäck och åkte lite skidor ikväll. Det gick väl sådär, Troja var inte mest sammarbetsvillig men annars så. Nu ska jag ta och städa lite här hemma innan det blir dags för sängen. Yttligare en vecka i min uppladdning inför "Den Svenska Klassikern" har gått och jag måste säga att än så länge har det gått riktigt bra.

Dagens träning.

Löpningen runt Nydalasjön gick bra men var mycket jobbigare än jag tänkt. Var mer likt 10 000 meter hinder med tanke på att det drevat på många ställen runt hela sjön. Men jag tog mig runt i alla fall, det som är huvudsaken. Men nu har jag sällsynt mycket värk i vaderna så det ska bli skönt med vilodag imorgon.

Snöoväder.

Ska snart ge mig ut på dagens löpträning, 10 kilometer ska det bli. Känns dock inte alltför spännande med tanke på det snöoväder som det är ute, men det måste som sagt göras.


Bakhalt.


Ja, intrycket för dagen är att det inte är någon höjdare att åka skidor utan klister när det är kallföre och nyfallen snö. Det var fruktansvärt bakhalt så jag orkade bara åka två varv på 3,5 kilometersslingan, sen var jag fullkomligt slut. Men jag måste säga att jag gillade spåret, mycket kuperat upp och ner så med bättre skidor kan det bli riktigt kul. Nu hade jag tänkt sätta på en kanna med kaffe och inta horisontellt läge i soffan och läsa kvällstidningen.


Lördag.

Sitter och kollar lite på nätet efter spårstatus på spåren runt omkring i Umeå och jag tror det blir att testa Gimonäs skidspår idag. Så nu blir det att gå ner och snabbvalla skidorna och sen bege sig ut i spåren, ska bli skönt att röra lite på sig.

Fiasko.

Haha, jag som hade tänkt passa på att ta mig ut i skidspåret idag när jag för en gångs skull slutade tidigt men vad händer? jo, jag lägger mig på sängen när jag kommer hem och vaknar upp 3 timmar senare och inser att där försvann min skidtur. Haha. Nåväl, får se om jag tar mig ut imorgon istället.
Nu ska jag agera kock i köket så att jag får mig något att äta, vad det blir vet jag inte riktigt än men det löser sig nog!

Äntligen fredag.

Då var det snart helg igen och denna vecka är snart också över, oroväckande vad fort veckorna går egentligen.
Imorse var det en fröjd att bara kunna hoppa upp på cykeln till Iksu istället för att promenera som jag brukat göra, konstigt vad små saker kan göra mycket ibland. Blev axlar och mage i gymet, hann någon övning mer än vanligt så det kändes bra. Nu ska jag fortsätta jobba för att sedan sluta klockan 13, underbart med kort-fredag!


Skönt.

Blev löpning ikväll som jag hade tänkt, känns skönt att jag gjort bort det idag istället för att ha varit tvungen att fara imorgon efter jobbet. 8 kilometer på 40 minuter så lite fortare än vad schemat säger åter igen men det kan jag leva med. Hade varit värre om det varit långsammare än schemat. Sen har jag äntligen fixat i ordning en cykel ikväll så nu slipper jag gå till iksu var eviga morgon i kylan, det känns fantastiskt bra. Nu väntar sängen och imorgon bitti blir det axlar och mage i gymmet. Godnatt!

Skräll?

Ja, beskedet kom väl inte som någon skräll direkt när Peter Forsberg meddelade att foten inte håller för spel. Men det roliga i det hela är att han säger att "det är inte helt kört än". Så man börjar ju undra hur många gånger han ska försöka komma tillbaka och om han någonsin kommer inse att hans karriär kanske är över?
Vad som än händer så står jag fast vid min åsikt som jag sagt tidigare, han skulle lagt av efter OS-guldet 2006 och blivit ihågkommen som en hjälte istället för som det förmodligen kommer bli nu, killen som försökte och försökte men aldrig lyckades komma tillbaka.

Torsdag.

Kändes ovanligt jobbigt att stiga upp tidigare än vanligt nu när jag började jobba klockan åtta istället för klockan tio som jag gjort tidigare denna vecka. Men jag tog mig upp ändå, kastade i mig lite frukost och begav mig till iksu. På schemat för dagen var rygg och mage. Träningspasset gick bra men eftersom jag började klockan åtta idag så hann jag endast med gymet, så löpningen som jag också kör på torsdagar får bli av ikväll eller imorgon.

Helt slut.

Blir en tidig kväll ikväll, är helt slut efter en hård dag på jobbet plus det dubbla gympasset imorse. Men med lite sömn ska jag nog vara i bättre form imorgon och redo för gym och löpning. Börjar få lite resfeber nu också, bara nio dagar kvar till USA-resan. Får se till att hålla i träningen sista nu så kanske jag kan ta träningsledigt under resan, i alla fall från gymandet.

Dubbla pass.

Imorse var det tänkt att jag skulle spela squash och sen köra ben i gymmet, men squashen blev inställd så det blev en extra timme i gymmet istället. Så även armarna och magen fick lite extra träning imorse. Känner att två timmar i gymmet tar ut sin rätt, det är ingen höjdarkombination att ha träningsverk i både ben,mage och armar samtidigt. Men det som inte dödar, härdar! haha

Vasaloppet på cykel?

Såg att Iksu ska ha någon typ av spinning i fyra timmar under Vasaloppet den 1 mars. Känns som att det måste vara sällsynt jobbigt, men jag måste medge att jag är lite sugen på att testa! Fast 4 timmar är länge på en spinningcykel. Men vi får väl se hur det blir.

Tisdag.

Morgondagens gympass gick riktigt bra, märkligt vad lite nya övningar kan göra mycket. Efter gympasset blev det 6 kilometer löpning och det kändes fruktansvärt tråkigt att stå på ett löpband igen efter söndagens löprunda ute i det soliga vädret. Men nu är det gjort i alla fall vilket känns skönt. Nu är det dags för lunch, rester från gårdagens spagetti bolognese, smaskigt värre!

Lugn kväll.

Denna kväll har varit sällsynt stillsam med endast en massa tv-tittande och slappande. Det enda vettiga jag åstakommit är att jag gjort om mitt gym-program. Det kändes som att det var på tiden med lite nya övningar och på sätt få lite ny motivation.
Nu väntar sängen för att vakna till väckarklockan 07.00. Så jag säger godnatt och på återseende.

Kallt.

Kände att det var riktigt kallt ute när jag promenerade hem från jobbet idag så jag har beslutat mig för att ställa in mina planer för skidåkning ikväll. Kan vara bra med en hel dags vila och ladda extra mycket för morgondagens bröst och magpass i gymmet samt 6 kilometers löpning.

Nu ska jag ta och laga lite mat, rättare bestämt spagetti bolognese. Ska bli riktigt gott om du frågar mig!


Fotproblem.

Problemet med min fot började i somras, ont på utsidan av höger fot när jag böjer den innåt, förmodligen något ledband. Sedan har det fortsatt och nu när jag börjat springa tre gånger i veckan har värken blivit värre. Har funderat på om jag har rätt skor eller om jag måste införskaffa en annan typ av skor. Ska nog ta och fara på "Gå och löpkliniken" och be dom kika på mina fötter och se vad dom kommer fram till. En sak som är säker är nog att lösningen inte blir gratis. Haha.

Sovmorgon.

Imorse var det sanslöst skönt med en sovmorgon och sedan en ordentlig frukost innan man åkte till jobbet. Mycket bra start på veckan. Räknade lite snabbt ut att det blev 23 kilometers löpning förra veckan. Fortsätter jag så här ska jag nog vara i form lagomt tills Lidingöloppet. Får se om det blir lite skidåkning ikväll, är rätt sugen måste jag medge.

Löpning.


Jag hade som sagt tänkt bege mig till Iksu idag, så jag packade grejorna och började promenera när jag plötsligt kom på mig själv. Varför ska jag stå på ett löpband när jag kan springa i det härliga och soliga vädret som det bjöds på idag? Så jag vände genast om och gick upp till lägenheten igen och bytte om. Sedan blev det nydala runt, nio kilometer i det fria istället för åtta kilometer på bandet. Jag är väldigt glad för att jag tog det beslutet på grund av att det är hundra gånger skönare att springa "på riktigt" istället för att stå på ett band. Avverkade dom nio kilometrarna på 45 minuter så jag är nöjd, tempot blev högre än vad det står i mitt löpschema men det bjuder jag på.


Skidskytte.

Ja, vm-guld till Helena Jonsson, det är imponerande.

Annars ska jag snart ta och bege mig till Iksu för dagens 8 kilometers löpning.
Kan nog bli lite magträning i gymet också känner jag.

Rekord.

Såg att det var besöksrekord igår, det gillar jag! Om det fortsätter så här får blondinbella något att stå i! haha

Seg idag.

Blev kalas igår så idag är man inte i toppform direkt så att ha vilodag idag passar alldeles utomordentligt.
Den här dagen tillbringar jag framför tv:n och tittar på skidskytte.

För övrigt så kom mina simglasögon igår så nu måste jag ta mig i kragen och börja simma, får bli till veckan!

Gubben kan än.

Peter "Foppa" Forsberg gjorde då bejublad comeback i Modo-tröjan igår i 4-1 vinsten mot Skellefteå aik. Och gubben hann till och med göra ett mål. Ska han bevisa för alla(inklusive mig) kritiker som sagt att han är slut på den stora scenen att dom har fel? Det återstår väl att se, men en sak som är säker är att om hans fot håller så kommer han att tillföra Modo mycket. Även om jag fasthåller vid min åsikt om att han borde ha lagt skridskorna på hyllan efter OS 2006.

Skidskytte-VM.

Blir ruggit kul att följa Världsmästerskapen nu när denna fantastiska publik-sport drar igång i helgen, jag är taggad! Så nu är det bara att hålla tummarna för dom svenska representanterna och hoppas att dom lyckas!

Fredag den 13:e.

Imorse var det nära att jag låg kvar i sängen och hoppade över träningen men då slog mitt samvete in så jag tog mig upp till slut och promenerade till Iksu. En timmes axel-pass i gymmet och 8 kilometer senare sitter jag nu på jobbet och är riktigt nöjd över att jag tog mig upp. Hade varit så besviken på mig själv annars om jag bara legat kvar och fått sova en timme extra och tappat en dags träning.
Ska bli skönt med en ledig dag imorgon nu med sovmorgon och ingen träning, eller kanske lite skidåkning men inget mer.

Skidåkning.

Jag trotsade kylan och begav mig till gammliaskogen för att få åka lite skidor. Det stannade på 8 kilometer på grund av att kylan var så ihärdig. Själva åkningen kändes väl sådär, kände mig fruktansvärt ringrostig och tekniken satt inte alls som den skulle. Men det var i alla fall kul att vara ute i spåren igen, lär nog inte dröja så länge tills det är dags igen.
Nu ska jag ta och lägga mig och sova så jag orkar med morgondagens gym och löpning. På återseende.

Vill ha.


Som jag sagt tidigare vill jag ha nya löparskor och dessa var jag och provade igår. Sanlöst sköna och sen att dom är nikeplus-kompatibla så jag kan synka dom med min ipod gör inte saken sämre. Ska kika om jag kan hitta dom till ett bättre pris när jag åker till USA om två veckor.

Rygg.

Morgondagens pass bestod till största del av en timmes mördande av ryggen. Men det gick bra i varje fall, lite ökning i några övningar så det var helt okej. Dock känner man av det så här efteråt i form av värk i hela ryggen. Men som man brukar säga: Det som inte dödar, härdar.


God morgon.

Sitter och äter lite frukost så här strax innan jag ska ut i det disiga vädret och bege mot mot Iksu.
Man får ändå vara nöjd med att det bara är 13 minus ute, med tanke på att jag såg på tvn att dom hade 35 minus i dalarna, huvva!

Om det blir mildare ute så är det nog mycket möjligt att jag tar mig ut i skidspåret ikväll, det hade i alla fall varit roligt.

Simglasögon.














Ikväll kände jag att nu är det verkligen dags att börja med simträningen som jag så länge tänkt göra, så det första jag gjorde var att köpa ett par nya så kallade tävlingsglasögon på nätet. Dom svarta som bilden ovan visar. Dom skulle tydligen vara bra. Sen om dom är det har jag ingen aning om eftersom att jag varken har provat dom eller har någon som helst koll på sim-grejer. Så om dom duger får framtiden utvisa helt enkelt.  Men nu kan man säga att jag är ett steg närmare sim-träning i alla fall, nästa steg blir att ta sig ner i bassängen. Haha.

Det närmar sig.

Satt och kollade i almanackan och reflekterade över att det idag är exakt 150 dagar kvar tills jag står där på startlinjen till Vansbrosimmet och ska inleda min jakt på Klassiker-medaljen. Det känns ändå inte så där jättelångt bort.


11/2

Dagens bröst och magpass i gymmet gick bra, ökade i vikt på några maskiner så det kändes bra. Löpningen på 6 kilometer kändes lite tung efter gårdagens benpass men gick överlag helt okej. Skönt var det också med sovmorgon eftersom jag börjar klockan tio onsdag, torsdag och fredag. Konstigt vad 1 ½ timmes sömn extra kan göra mycket.

Är ruggit sugen att fara ut och ta en vända eller två i skidspåret nu när vädret är som idag. Är bara lite knepigt att hitta en lucka i schemat mellan löp-passen och dom andra vardagssysslorna man har men någon lucka ska jag nog hitta.

Måste även börja simma snart känner jag, Vansbro närmar sig sakta men säkert. Sen är jag ingen fisk i vattnet så desto snarare jag börjar med simträningen desto bättre är det.


Trött.

Ja, som jag skrev tidigare så blev det ingen löpning idag utan jag sparar det passet tills imorgon bitti istället på grund av att jag numer kör ben i gymet på tisdagar plus att jag idag känt mig lite småhängig. Så jag hoppas att jag är piggare imorgon när väckarklockan ringer för då väntar bröst och mage i gymet plus 6 kilometer löpning.

Nu hade jag tänkt besöka John Blund, det vill säga sova. Så jag säger godnatt.

Ändrade planer.

Ja, nu har jag lagt om upplägget i min jakt på "Den svenska klassikern". Jag kunde inte vänta ända tills i september så istället för att börja med Lidingöloppet så har jag nu planerat att börja med Vansbrosimmet redan 2009, den 11 juli för att vara exakt. Så nu blev det helt plötsligt tre månader kortare tills det är dags för det första delmålet!

Benpass.

Då var veckans tråkigaste pass, benpasset, bortgjort för den vecka och det känns mycket skönt. Jag har ont och är alldeles slut i benen så just nu känns inte löpningen som troligtvis blir imorrn så spännande, men det ska nog lösa sig på något sätt.


Ny vecka.

Ja, då var de dags för det första träningspasset denna vecka. Blir ben i gymet idag, tråkigt men det måste samtidigt göras. Sen får vi se om jag hinner med att löpa idag eller om jag får lov att ta det imorgon, det återstår att se.

Nu ska jag promenera till iksu, på återseende!

Humor.

Har roat mig med att sitta och surfa runt och läsa gamla goda sportgrodor.
Christer Abrahamsson är ett geni i denna kategori.
"Då sa jag till domaren på ren svenska: Go home."

Även gamle Arne Hägerfors har en del klassiska citat:
"Och här ser ni Krutov, med ett ansikte endast en mor kan älska."
"Pucken går ett par decimeter utanför stolpen, eller nästan för att vara exakt."
"...och brassen tar den där härliga satsen, 10-15 meter..."

Ny vecka.

Känns skönt att börja veckan med en träningsfri morgon för en gångs skull. Löpningen igår känns lite grann i benen men mycket mindre än tidigare så det känns bra att benen börjar vänja sig vid belastningen.
Dock blir man lite sugen att åka skidor när man tittar ut genom fönstret och ser solen och den klara himlen. Men man borde väl ta vara på den träningslediga dagen antar jag.


Skönt.

Då var helgens löp-pass också över. Dom 8 kilometrarna jag sprang kändes bra och det ska bli skönt med träningsfri måndag. Nu blir det nog bara tv tills dess att det är dags att sova.


Snökaos.

Hejdlöst vad det snöar ute, magiskt mycke snö har det kommit på tre dagar nu. Måste ha kommit över en meter. Sen funderar jag på hur det kan snöa så pass mycket och ändå vara 18 grader kallt? Vore tacksam för svar.

Ska alldeles strax ut i snökaoset och pallra mig mot iksu och löpa 8 km. Är inte vidare taggad på det men det måste göras. Efter det väntar kyckling i lergryta till middag, vilket ska bli sanslöst gott.

Lördag.


Nu är man nyss uppkommen till lägenheten från vallaboden. Blev ingen skidåkning idag, däremot passade jag på att valla skidorna i två timmar så nästa gång man ska ut i spåren lär det gå undan. Haha.
Nu ska jag ta och diska och sen ska jag försöka koka ihop något gott till middag hade jag tänkt. Trevlig helg!

Förlust.

Ja, imorse snörade man på sig rören igen och spelade seriefinal i korpen med team ICA. Min comeback på planen går att jämföra med Peter "Foppa" Forsbergs comeback. Jag var bedrövlig och noterades inte för något mål. Bättre start på helgen hade man kunnat få.
Nu funderar jag på att gå ner och valla skidorna så jag får tankarna på något annat. Vet dock inte om det blir någon skidåkning idag med tanke på hur mycket det snöat. Ska ta och kolla om jag hittar någon spårstatus på spåren på nätet först.

Helg.

Då var det äntligen helg. Är helt slut efter veckan som varit så denna kväll blir lugn. Sen ska man gästspela med Team ICA i rinkbandy när korpen ska avgöras imorgon så då måste man ju vara på topp. haha. Ska bli kul att snöra på sig skridskorna igen, var ett bra tag sedan sist nu faktiskt. Eller rättare sagt den längsta tiden i mitt liv som mina fötter varit "skridsko"-lösa. Så det är på tiden att jag bryter den tråkiga trenden.

Funderar även på att åka lite skidor i helgen, får se om det blir imorgon med tanke på att det är löpning som gäller på söndag om jag nu ska följa det nya löpschemat.


Äntligen fredag.

Yes, då var denna arbetsvecka också snart över vilket känns skönt. Men först väntar ett axel- och mag pass i gymmet och sedan en 10-18 arbetsdag.
Jag har kommit på att jag behöver nya löparskor. Mina nuvarande har dämpningen börjat ge vika på. Men det får vänta tills dess att vi åker till USA, känns som att det kan va smartare och framför allt billigare att köpa skor där.

Slutkörd.

Idag känner jag mig ännu mer slut än vad jag gjorde igår. Rygg-passet i gymmet imorse gick bra men löpningen kändes tung. Benpasset igår talade sitt tydliga språk iform av att mina ben kändes tunga och stela. Men nu är det gjort i alla fall, härdade ut dom 6 kilometrarna jag skulle löpa så nu är det vila på löp-fronten ända tills på söndag vilket jag inte har något emot.

Torsdag.

Gårdagens  benpass känns idag. Värk i baksida lår så vi får se hur dagens löppass går.

Sitter och käkar lite frukost för tillfället och ska alldeles strax börja promenera mot Iksu. Idag är det rygg i gymet och 6 km löpning som står på schemat.


Klättring.


Jag har funderat på det ett tag men nu tror jag faktiskt att jag har bestämt mig för att börja klättra. Tycker det verkar ballt och sen är det bra träning naturligtvis. Satt och kolla runt lite på nätet och såg att dom har en kurs på iksu och efter att man genomfört den får man börja klättra själv, eller med någon annan rättare sagt. Kan ju va bra att ha någon som passar en! haha.

Men det får nog vänta tills efter att jag har kommit hem från USA på grund av att kursen kostar en slant och sen måste man införskaffa sig klättrarskor och grejer. Så i mitten av mars någon gång får det bli, men nu har jag i alla fall bestämt mig så det känns som att det är på väg åt rätt håll.

Konstverk?!

Tycker Björn Ferrys och Heidi Anderssons  "innovativa" konstverk är roligt!

Kolla in den själv här:
http://www.heidiandersson.com/default.asp?oewcmd=36&sid=47&pageid=24998&aid=31

Jobbigt.

Dagens benpass gjorde inte så att jag gillar att träna ben mer på något sätt, snarare tvärtom.
Men det gick bra i alla fall men ack så slutkörd jag känner mig nu. Hoppas på att det inte blir så mycket spring på jobbet idag.

God morgon.

Sitter och äter en macka och försöker vakna till innan jag strax ska gå till Iksu.
Blir ett benpass i gymet idag, inte det roligaste jag vet men det måste göras.

Näe, nu måste jag kila så hinner innan jobbet, börjar åtta idag nämligen.

Middag.



















Jag var för lat för att tillaga någon delikatessmiddag ikväll så jag kokade upp ett lass makaroner och värmde på tacoköttfärsen som blev över från helgen. Ville känna mig duktig genom att följa "tallriksmodellen" så jag tog mig tid och skar upp lite sallad och gurka också! haha

Vill ha.

En sån här våg hade inte varit helt fel att ha.Visar kroppsfett, kroppsvätska och muskelmassa. Hade blivit lättare att följa sina framsteg med träning då, och framför allt roligare!
En sån här våg hade inte varit helt fel att ha.Visar kroppsfett, kroppsvätska och muskelmassa. Hade blivit lättare att följa sina framsteg med träningen då, och framför allt roligare! Så om någon vänlig själ någon gång ska köpa något åt mig så står denna högt upp på önskelistan.

Dagen.

Imorse blev det en timmes bröst- & magträning i gymet för att sedan bege sig till löpbandet och avverka 7 km.
Måste säga att det känns rätt så enformigt och tråkigt att springa på löpband. Det enda roliga är väl att det finns en tv på varje löpband som man kan underhålla sig med medan man springer och svettas som en dåre. Men annars så kändes löpträningen bättre än väntat så det är ju alltid något att hurra för.

Funderar på att ta tag i middagen nu men har ingen aning om vad jag ska tillaga, återstår att se helt enkelt.


Helt slut.

Varit alldeles för trött för att ens försöka utöva någon fysisk aktivitet idag. Super bowl finalen inatt, två timmars sömn och sen en full arbetsdag har tagit ut sin rätt. 
Så nu är det dags för lite sömn så att man orkar med att stiga upp klockan 06.00 imorgon bitti för att fara och köra ett gympass och efter det 6 km löpning innan det är dags för ännu en arbetsdag.

Första dagen på nya löpschemat imorgon, får se hur det går.

God natt!

Blodomloppet.

Jajjemen, idag anmälde jag mig till blodomloppet med ett gäng andra på jobbet. Blir ett fint delmål i min uppladdning inför Lidingö. Sen att jobbet betalar anmälningsavgiften klagar jag inte på. Men jag har lite att jobba på. En kille på jobbet är ett löpfreak och har sprungit Stockholm marathon två gånger och åkt vasaloppet så det kan bli halv tufft att slå honom. Men det är länge kvar till 19 maj så jag har ett tag på mig att komma i form så jag ska göra allt jag kan för ge honom en match, det lovar jag!

Löpträning.

Ja, kommande vecka har jag tänkt höja intensiteten på löpningen och har planerat att köra efter schemat som länken nedan visar. Började köra efter det för några månader sedan men då satte förkylning och sjukdom stopp för min medverkan men nu ska jag alltså ge det ett nytt försök. Får hoppas att jag kan hålla mig frisk och fullfölja dessa 26 veckor. Då ska man nog vara i tillräckligt god form för att ta sig igenom Lidingöloppet i september. Förhoppningsvis.


http://www.marathon.se/traningsprogram/vecka.cfm?Wee_ID=27&Pro_ID=2&Rac_ID=147&Ph_ID=1



 


Träningsmusik.



Detta är musiken som rullar i ipoden och hjälper mig i genom träningspassen just nu:

Born to run - Bruce Springsteen
* We're gonna win - Bryan Adams
* Don't stop me now - Queen
* St. Jimmy - Green Day
Princess of the night - Saxon
* You're the best - Karate kid-soundtracket
* Fallen angel - Posion
* Hammer to fall - Queen
* Dead ringer for love - Meatloaf/ cher
* You shook me all night long - AC/DC
* No easy way out - Robert Tepper


RSS 2.0